klik her for at læse om Nordsjælland Klassisk
   Export
Velkommen til Nordsjællands Antik og møbelsnedkeri

Fredag den 12 august har jeg fødselsdag og derfor lukket.

Åbent igen ; Lø-Sø mellem kl. 11-16.. De øvrige dage er der åben efter aftale.

Vi restaurerer alle typer af møbler, malerier, polstring, bemaling, smedearbejde, låse, beslag, afsyring, glasblæsning og sandblæsning – samt rensning af tæpper, dyner og fletværk til div.stole,m/m.- ja alt indenfor det gl. håndværk.

Står du og har et dødsbo? Vi kan være behjælpelige med alt fra at vurdere og rydde dødsboet, til rengøring af ejendommen – samt aflæsning af el- og vandmåler. Vi bestræber os på at rydde boet hurtigt og effektivt, og dermed garanterer vi at være færdige inden for fem ugedage efter påbegyndt rydning. Hvis det skulle have jeres interesse at sælge hele eller dele af indboet, kan vi også hjælpe med dette. Vi rydder altid boet fleksibelt og i tæt samarbejde med familien, så I kan have en tryg oplevelse fra start til slut. Vi samarbejder med auktionshuse og vurderingsfolk, og vi kan altid tilbyde vurdering af indboet, hvis det er af interesse. Derudover køber vi også gerne indboet i plejehjem, flytte- og restinventar samt rydning af kælder og loftsrum. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, da vi altid tilbyder et uforpligtende tilbud. Vi kan kører alle ugens dage på hele Sjælland.

.Her udover har vi stor erfaring med at forsikringsvudere -ved tyveri-brand-vandskade-for erhvervsdrivende og private.
 
Priserne på hjemmesiden af de Gustavianske møbler er over 10 år gamle og fabrikken er flyttet og dollerkursen er steget meget i forhold til den svenske krone, så derfor passer de oplyste priser ikke mere. Istedet for at lave alle priserne om, så kontakt mig og få en fast pris. Stigningerne ligger på mellem 15-30 %.  Alle møblerne er lavet af massiv mahogny i en fremragende trækvalitet og håndværk, så leveringstiden på op til 3½-4 måneder er til at vente på.
 
Til alle kunder der mener det alvorligt,er der stadig mulighed for at få et katalog.
 
Vi opkøber afsyrede vetrineskabe,borde, designmøbler i teak & palisander, ja alt indenfor- retro -vintage-keramik, glas samt sjove effekter- B&G og Royal Copenhagen Porcelæn m/m Ja alle designere og bedre retro ting
.
Se vores hjemmeside www.nordsjaellands-antik.dk.
 
Vor mailadresser er info@nordsjaellands-antik.dk og info@nams.dk
eller kør til Nordsjællands Antik & Møbelsnedkeri, Løgelandsvej 27, 3200 Helsinge ( kør af Helsingørvej 206 - ringvej nord om Helsinge mod Helsingør).
 
Nordsjællands Antik & Møbelsnedkeri
Løgelandsvej 27
3200 Helsinge
 
Peter Rixen
Snedkermester
Medlem af:

Antikvitet.net


Facebook


Instagram
 
 

Nordsjælland Klassisk

En god nyhed for dine designermøbler

Læs mere om Nordsjælland Klassisk her.

LUK dette vindue