Sus Antik - forsiden
Keramik og stentøj Figurer. Kgl. B&G, mm. Varia Glasservice Glas, Karafler,kander,vaser Specielle og gamle glas
Bing og Grøndahl spise-kaffestel Kongelig spise-kaffestel Tyske spise- kaffestel Lyngby spise- kaffestel Rørstrand spise- kaffestel Desiree spise- og kaffestel
Aluminia spise- kaffestel Kjøbenhavns Porcellains Maleri Diverse spise- kaffestel Platter / årsklokker/ Årskrus Lamper/belysning Sølvplet
Sølv/Guld Afbilledede bøger Billedkunst Møbler

Velkommen til Sus Antik, som både er en online og fysisk butik. Varer bestilles via mail eller telefon. Jeg holder åben i den fysiske butik hver lørdag/søndag fra 11 til 16, men beder mine kunder om at have forståelse for visse restriktioner som følge af Corona. Myndighederne tillader vi holder åben, hvis vi følger rådene om, at der ikke er mere end op til 10 samlet. Jeg forbeholder mig ret til at bede kunder om at vente, hvis det bliver nødvendigt. Da butikken har 3 store rum, er der mulighed for at holde de nødvendige afstande til andre kunder. Derudover følger vi selvfølgelig alle myndighedernes anvisninger om mulighed for håndvask, samt afspritning af hænder.

Jeg holder åben fra 11 til 16 hver weekend i den fysiske butik på Asmindrupvej 46, 4572 Nr. Asmindrup. Jeg kan også træffes efter aftale. 

Mail: sus@susantik.dk

Mobil: 28 89 68 07
 
Vi sender med Postnord: Porto for pakker collect op til 5 kg koster 45 kr.
Ved køb over 1000 kr. er porto gratis i DK.
Sverige: Pakke 5 kg collect 65 dkr.
Tyskland: Pakke 5 kg collect 65 dkr.
Norge: Pakke 5 kg collect 160 dkr.
 
Betaling sker via netbank på Jyske Bank reg.6610 kontonr.0002330006. 
Swift adresse: JYBADKKK. IBAN nummer: DK8466100002330006.
Der kan også betales via PayPal: Sus@susantikkram.dk, samt Mobile Pay 
Der er 14 dages fortrydelsesret. Porto betales for købers regning. Varer sælges efter brugtmomsreglen og kan derfor ikke fratrækkes i moms.
 
Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.
Fortrydelsesret: Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private.
Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er således 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres. Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.
Reklamationsret: Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale nærmere om returnering af varen. Man kan evt. blive tilbudt en ny levering, hvis det er muligt, et passende afslag i prisen eller ophævelse af købet og tilbagebetaling af beløbet.

God fornøjelse

Sus