Click here for English version
English
Version
Tilbage til forsiden

Antik Huset i Glostrup
Betaling & Forsendelse

Forsendelse

Vi sender gerne varer fra vores hjemmeside direkte hjem til Dem og sørger for at emballere tingene sikkert og professionelt. Vi har erfaring i at indpakke og sende til hele verden.
Portoen til Danmark er normalt fra kr. 112,- op til 5 kg.. Vi sender også til resten af verden. 

Betaling

Vi modtager bank overførsler, f.eks. fra elektroniske netbanker, PayPal (Der tillægges gebyr) samt kontanter i anbefalet brev. Såfremt De ønsker at betale på sidstnævnte måde, så mail til os, og vi sender en faktura.

Varene på Hjemmesiden sælges efter de særlige regler for brugte vare.

Køber kan ikke fradrage købsmoms

Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.
Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private

Fortrydelsesret
Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er således 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres. Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.

Reklamationsret:
Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale nærmere om returnering af varen. Man kan blive tilbudt afhjælpning eller en ny levering, hvis det er muligt, et passende afslag i prisen eller ophævelse af købet og tilbagebetaling af beløbet.

Tilbage til forsiden

Antik Huset:
Tilbage til forsiden Send os en e-mail