Dansk English Tilmeld Nyhedsbrev
Brand
Tlf: 27 67 55 03
sales@danamantik.dk
Facebook Danamantik på facebook
Instagram Danamantik på Instagram

Levering

Sådan handler du online hos Danam Antik

 

Du har flere muligheder når du handler hos Danam Antik.

 1. Har du fundet en vare du gerne vil købe fra Danam Antiks online butik er du velkommen til at ringe eller sende en e-mail, så kan vi godt klare salget den vej.

 2. Du kan også handle direkte fra hjemmesiden. Dette gør du ved at tilføje en eller flere varer til din 'Kurv'. Kurven fnder du øverst i højre hjørne på hjemmesiden. Tryk på dette felt og derefter på linket 'Kurv'' for at se detaljer og evt. ændre på stk. antallet. Husk at trykke opdater hvis du ændrer på noget (OBS! Du kan se hvor mange antal vi har af samme vare under varens listing, der kan ikke bestilles flere stk. end det oplyste antal vi har på lager).

  Husk at sætte felterne med landedestination og din ønskede betalingsmetode korrekt. Nå det er gjort er du klar til at gå til betaling – Tryk på linket 'Kasse' markeret med grønt.

  Har du allerede et login indtast da din e-mail adresse og dit password. Er du ny bruger tryk da på linket 'Opret ny bruger'

  Indtast dine oplysninger og tryk 'Opret Konto'.

  Du er nu klar til at godkende og afsende din ordre med din valgte betalingsmetode.

  Du modtager herefter med det samme en ordrebekræftelse på e-mail (OBS! Vær opmærksom på at din ordrebekræftelse kan havne i spam-mail tjek derfor denne, hvis ikke du modtager ordrebekræftelsen i din indbakke)

  Vi trækker først beløbet fra dit kort ved afsendelse af varen. Du modtager automatisk en mail med tracking nummer på forsendelsen, når pakken med dine varer har forladt vores lager.

  Vi sender med Postnord i hele landet til den nærmeste Postnord pakkeshop nær din bopæl. Har du andre ønsker i forhold til levering eller vedr. køb og handel hos Danam Antik kontakt os venligst på telefon eller e-mail.

Levering

Vi sender med Postnord i Danmark med levering til nærmeste Post pakkeshop på købers leveringsadresse - fragtpris 50 kr. Ønsker du levering med Postdanmark til hjemmet er dette også en mulighed – fragtprisen er her 100 kr. Varer der er for store eller for tunge til at blive sendt Postdanmark, vil blive sendt med fragtmand på købers regning.

Er du interesseret i selv at hente varen hos os, bedes du skriv eller ringe for nærmere aftale.

Betaling:

Vores betalingsoplysninger:

Danske Bank
Reg: 3627
Kontonr: 0010829720

MobilePay:
Nr: 511313

 

Vi tager imod VISA, VISA/Dankort og MasterCard på hjemmeside.

I butikken tager vi også imod Amex og JCB.

Beløbet bliver trukket fra kortet ved afsendelse af ordre.

Returnering:


 

Ønsker du varen returneret er der ifølge gældende lovgivning 14 dages fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden. Ved evt. brug af denne ret bedes du kontakte os før du returnerer varen.

 

Ved køb hos Danam Antik gælder der 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med Købsloven.

 

 


Copyright © Danamantik 2021
Danam Antik modtager bankoverførsel, Visa, Dankort, og Mastercard