Houvej 74, 5953 Tranekr mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English

Køb

Skriv til mail@quirkysundays.com for køb af en vare. 

Betaling

Betaling sker via bankoverførsel til:
 
Reg. nr. 0111 Konto.nr. 6895518806
IBAN DK7720006895518806
Swiftadresse NDEADKKK

Forsendelse

Vi sender over hele verden med track og trace inden for 1-3 dage. Prisen er den faktiske forsendelsespris, vi tager ikke ekstra for pakning. 

Retur

Varerne kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsen. Køberen betaler returforsendelsesomkostningerne og sørger for, at varen returneres som sporbar forsendelse. Køberen er ansvarlig for, at varen ankommer i samme stand som ved købet. Vi fører købesumme retur inden for 10 hverdage efter modtagelse af varen.

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Houvej 74 5953 Tranekær

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi  er en onlineshop, som handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær